پنجشنبه ۲۴ دی ۹۴
برنج ریزوتو پلوی کشور ایتالیا است که به صورت های مختلف پخته میشود؛ با قارچ، سبزیجات و... ایتالیاییها ریزوتو (ریستو) را به عنوان غذای اصلی یا در کنار غذاهای دیگر سرو میکنند.
مواد لازم برنج ریزوتو (Risotto)
آب گوشت 1 تا 2 لیتر
پنیر پارمزان 115 گرم
برنج 400 گرم
کره 50 گرم
سیر 2 حبه
پیاز 1 عدد
ساقه کرفس 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه برنج ریزوتو (Risotto)
ساقه کرفس، سیر و پیاز را ریز خرد کنید.
آب گوشت با سبزیجات را حرارت دهید.
در ظرف جداگانه روغن زیتون و کره را با شعله کم حرارت دهید تا آب شوند.
کرفس، سیر پیاز را در تابه به مدت 15 دقیقه تفت دهید.
وقتی سبزیجات نرم شدند برنج را اضافه کنید و شعله را متوسط کنید.
وقتی برنج نرم شد یک پیمانه از آب گوشت گرم شده را به برنج اضافه کنید.
به مقدار لازم نمک به آب برنج اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا برنج طلایی نشود. کمی که پخت دوباره آب گوشت اضافه کنید.
مخلوط را هم به طور مداوم هم بزنید. توجه داشته باشید که اجازه دهید آب
گوشتی که اضافه کردهاید به خورد برنج برود و برنج حالت خمیری داشته باشد و
سپس آب گوشت اضافه کنید. تا 51 دقیقه ادامه دهید تا برنج شما بپزد اگر تا
آن زمان برنج نپخته بود و آب گوشتتان تمام شد، میتوانید از آب جوش استفاده
کنید.
از روی حرارت بردارید و سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید.
در ظرف را محکم بپوشانید تا 2 دقیقه اجازه دهید جا بیفتد.
حال برنج ریزوتوی (ریستو) شما آماده است. نگذارید زمان زیادی از پخت آن بگذرد؛ آن را تازه تازه میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد برنج ریزوتو
برنج ریزوتو جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
برنج ریزوتو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .