آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


مربای گل سرخ

طرز تهیه مربای گل سرخ:

یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین مرباها ،مربای گل سرخ یا گل محمدی است که بخاطر طعم و عطر دل انگیزش بسیار لذیذ است.

این مربا که در واقعه یک نوع مربای تبریزی است از برگ گل تازه و یا خشک گل محمدی تهیه میشود و در فصل بهار و تابستان بشتر رایج است.

  برای درست کردن مربای گل سرخ باید حتما از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید تا مربا تلخ نشود.

آشپزی 20 : در ضمن گلبرگ ها درشت را هم باید با قیچی خرد کرد.

برای تهیه این مربا کافیست گلبرگ های صورتی گل محمدی را با مقداری شکر و ابلیمو و آب جوشیده بجوشانید و با رعایت نکات ضروری در تهیه روغن آرگان ، یک مربای خوشمزه و خوش رنگ تهیه کنید.

برای خوش عطر تر شدن این مربا میتوانید از مقداری گلاب نیز استفاده کنید.

منبع: آشپزخونه

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی