پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹
طرز تهیه مربای گل سرخ:
یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین مرباها ،مربای گل سرخ یا گل محمدی است که بخاطر طعم و عطر دل انگیزش بسیار لذیذ است.
این مربا که در واقعه یک نوع مربای تبریزی است از برگ گل تازه و یا خشک گل محمدی تهیه میشود و در فصل بهار و تابستان بشتر رایج است.
برای درست کردن مربای گل سرخ باید حتما از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید تا مربا تلخ نشود.
آشپزی 20 : در ضمن گلبرگ ها درشت را هم باید با قیچی خرد کرد.
برای تهیه این مربا کافیست گلبرگ های صورتی گل محمدی را با مقداری شکر و ابلیمو و آب جوشیده بجوشانید و با رعایت نکات ضروری در تهیه روغن آرگان ، یک مربای خوشمزه و خوش رنگ تهیه کنید.
برای خوش عطر تر شدن این مربا میتوانید از مقداری گلاب نیز استفاده کنید.
منبع: آشپزخونه