جمعه ۵ آذر ۹۵
مرغ توسکانی که با سس خامه، پنیر و اسفناج تهیه می شود را برایتان آموزش داده ایم. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.
مرغ توسکانی
مواد لازم (2 تا 3 نفر)
4 عدد ران مرغ با پوست و استخوان
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری روغن
3 حبه سیر رنده شده
نصف یک عدد پیاز
1 عدد گوجه فرنگی خرد شده
2 پیمانه اسفناج
2 پیمانه خامه پرچرب
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف پیمانه پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
طرز تهیه
همه اطراف مرغ ها را نمک و فلفل بزنید.
درون یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم روغن را داغ کنید.
ران های مرغ را درون آن گذاشته و با حرارت بسیار کم آنها را سرخ کنید تا هر دو طرف شان کاملا برشته و طلائی شده و مغز پخت شوند.
سپس آنها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. سیر و پیاز را اضافه کرده و
هم بزنید تا طلایی شوند. سپس گوجه فرنگی ها و پس از آن اسفناج ها را
بیفزایید تا کاملا آب بیندازند.
پنیر پارمسان و جعفری را اضافه کرده و هم بزنید تا سس کاملا غلیظ شود.
مرغ ها را درون این سس قرار دهید و با قاشق از سس روی آنها بریزید.