پنجشنبه ۲۹ مهر ۹۵
قَهوه نوعی نوشیدنی رایج است که از دانه های بوداده و آسیابشده ٔ گیاه قهوه به دست می آید. گیاه قهوه بومی مناطق نیمه گرمسیری آفریقا و برخی از جزایر جنوب و جنوب شرق آسیا است، [1] این گیاه از آفریقا به سایر نقاط جهان پراکنده شد و در حال حاضر در بیش از 70 کشور کشت می شود که در درجهٔ اول مناطق استوایی آمریکا ، جنوب شرقی آسیا، هند و آفریقاست، هنگام رسیدن میوهٔ گیاه قهوه، دانه های قهوه را برداشت، پردازش و در نهایت خشک می کنند
برگرفته از ویکی پدیا
مواد لازم برای کیک قهوه:
- آرد =یک و یک چهارم لیوان
- کره ی ذوب شده = 1 لیوان
- پودر شکر = 1 لیوان
- تخم مرغ =3 عدد
- مایه خمیر = نصف قاشق مرباخوری
- زنجبیل نرم شده =یک چهارم قاشق مرباخوری
- قهوه = 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک قهوه :
تخم مرغ ها را به شکر اضافه کنید و خوب به هم بزنید. کره ی آب کرده، قهوه ، آرد ، مایه خمیر و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود.
مخلوط را در قالب کیکی که قبلا چرب کرده اید و کمی آرد داخل آن پاشیده اید بریزید. ظرف کیک را در فر با درجه حرارت متوسط به مدت یک ساعت بگذارید. بعد کیک را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. پس از سرد شدن، کیک را از ظرف خارج کنید و روی آن را با پودر قند تزئین کنید.