آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


کیک قهوه و طرز تهیه آن

 قَهوه نوعی نوشیدنی رایج است که از دانه های بوداده و آسیابشده ٔ گیاه قهوه به دست می آید. گیاه قهوه بومی مناطق نیمه گرمسیری آفریقا و برخی از جزایر جنوب و جنوب شرق آسیا است، [1] این گیاه از آفریقا به سایر نقاط جهان پراکنده شد و در حال حاضر در بیش از 70 کشور کشت می شود که در درجهٔ اول مناطق استوایی آمریکا ، جنوب شرقی آسیا، هند و آفریقاست، هنگام رسیدن میوهٔ گیاه قهوه، دانه های قهوه را برداشت، پردازش و در نهایت خشک می کنند

برگرفته از ویکی پدیا 

 

مواد لازم برای کیک قهوه:

  • آرد =یک و یک چهارم لیوان
  • کره ی ذوب شده = 1 لیوان
  • پودر شکر = 1 لیوان
  • تخم مرغ =3 عدد
  • مایه خمیر = نصف قاشق مرباخوری
  • زنجبیل نرم شده =یک چهارم قاشق مرباخوری
  • قهوه = 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک قهوه :

تخم مرغ ها را به شکر اضافه کنید و خوب به هم بزنید. کره ی آب کرده، قهوه ، آرد ، مایه خمیر و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود.

مخلوط را در قالب کیکی که قبلا چرب کرده اید و کمی آرد داخل آن پاشیده اید بریزید. ظرف کیک را در فر با درجه حرارت متوسط به مدت یک ساعت بگذارید. بعد کیک را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. پس از سرد شدن، کیک را از ظرف خارج کنید و روی آن را با پودر قند تزئین کنید.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی