شنبه ۱۷ بهمن ۹۴
مواد لازم:
شکر ۳ فنجان
آب یک فنجان
چنگال های چوبی کوچک ۱۰عدد
نقل های ریز رنگارنگ به مقدار کافی
سرکه مالت قهوه ایی یک چهارم فنجان
طرز تهیه:
این تافی ها را باید در قالب های مافین تهیه کنید.
در یک قابلمه کوچک ،شکر را با آب و سرکه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر به خوبی حل شود.
ترکیب را به جوش آورید و بدون اینکه درب ظرف را قرار دهید ۱۰ دقیقه مواد را بجوشانید تا مواد به رنگ قهوه ایی طلایی در آید.
قابلمه را از روی حرارت بردارید.حالا مواد را درقالب های مافین بریزید و ۲ دقیقه منتظر بمانید تا کمی سفت شود.
حالا با نقل های رنگی آنرا بپوشانید.۱۰ دقیقه منتظر بمانید و سپس چنگال چوبی هارا در آن فرو ببرید.
صبر کنید تا تافی ها سفت شوند.آنها را در یخچال قرار ندهید .دمای اتاق برای سفت شدن تافی ها مناسب است.
این تافی های زیبا را به وسیله چوبهایشان در آورید و میل کنید.
(نیکو)