يكشنبه ۲۸ مهر ۹۸
در خورشت قورمه سبزی همانطور که میدانید از سبزیهایی مانند اسفناج، گشنیز، جعفری، شنبلیله، تره و … استفاده میشود که دقت در مقدار استفاده از آنها بسیار مهم و قابل توجه است.
برای مثال وقتی یک کیلوگرم سبزی قورمه در غذا استفاده میشود در ازای آن ۲۰۰ گرم سبزی شنبلیله باید به غذا اضافه شود تا تلخی آن گرفته شود.
همچنین میتوانید برای گرفتن تلخی قورمه سبزی مقداری سبزی گشنیز و اسفناج به آن اضافه کنید.
در بعضی از موارد استفاده بیش از حد از لیموعمانی نیزباعث تلخی قورمه سبزی میشود. بنابراین سعی کنید در تعداد لیموعمانی و گرفتن هسته و ایجاد سوراخ بر روی آنها دقت کنید.
در زمان انداختن لیمو عمانی نیز باید دقت شود. لیموعمانیها حتما باید یک ساعت قبل از کشیدن داخل قورمه سبزی ریخته شود تا خورشت تلخ نشود.
*زیاد سرخ شدن سبزیها از دیگرعوامل تلخی قورمه سبزی است که شما میتوانید از سبزیهای نامبرده شده در بالا به مقدار مناسب به غذا اضافه کرده وبگذارید تا جا بیفتد تا تلخی آن رفع شود.
(لازم به ذکر است که بعد از جا افتادن دیگر قورمه سبزی کیفیت قبل را ندارد اما از تلخی آن کاسته میشود.)
راه دیگهای که برای گرفتن تلخی سبزی وجود دارد سرخ کردن پیاز و بعد اضافه کردن آن به غذا است.
اضافه کردن آبجوش به غذا بسیار میتواند کارآمد باشد و تلخی را از بین ببرد
مقداری آرد گندم را با خمیر مخلوط و به صورت گلوله در بیاورید و به داخل خورش بیندازید.
بعد از نیم ساعت که جوشیدند آنهارا از داخل خورشت دربیارید و دور بیندازید.
*اضافه کردن آب سرد سرد به غذا ظاهر آنرا تغییر میدهد پس سعی کنید از آبجوش در غذا استفاده کنید.
استفاده از سیب زمینی هم تلخی را کاهش میدهد. آنها را پوست بکنید، سپس به چهار قسمت تقسیم کنید و آنها را داخل خورشت بیندازید و بعد از نیم ساعت در بیارید.
رفع شوری خورشت قورمه سبزی
در آخر برای رفع شوری اگر زمان لازم برای درست کردن دوباره غذا را داشتید بهتر است مقدار کمی از غذا را دوباره بدون نمک درست کرده و بعد از اماده شدن با غذای شور مخلوط کنید.
همچنین میتوانید برای رفع شوری مقداری نوشابه داخل خورشت بریزید. (دقت کنید که مقدار آن از یک قاشق غذاخوری بیشتر نشود.)
شما میتوانید برای پخت راحتتر و سریع تر قورمه سبزی از پکیج قورمه سبزی بالسی استفاده کنید و آنرا با تخفیف از سایت بالسی خریداری فرمایید.
منبع : بالسی