سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸
مرغ سوخاری در فر چگونه درست میشود؟
مواد لازم:
۲ پیمانه خرده نان
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک
۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
۳ عدد سفیده تخم مرغ
۸ عدد بالای ران مرغ بدون پوست و چربی گرفته
با آشپزی20 همراه باشید
طرز تهیه
فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۵ درجه سلسیوس) گرم کنید. یک عدد توری بزرگ را روی یک سینی ۱۸ در ۱۳ اینچ فر بگذارید، روی آن را با اسپری آشپزی اسپری کنید تا از چسبیدن مرغها به آن جلوگیری شود.
خرده نان را داخل یک کاسه بزرگ با لبه کوتاه بریزید. روی آن را روغن بپاشید و با انگشتانتان بمالید تا به صورت یکسان نرم شود.
پاپریکا، آویشن، پودر سیر، پودر فلفل قرمز را روی این مخلوط بریزید و با نمک و فلفل سیاه در ادامه مزه دار کنید.
در یک کاسه مشابه دیگر سفیده تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم بهم بزنید تا زمانی که کمی کف کند.
برای درست کردن یک تکه مرغ، ابتدا دو طرف مرغ را در سفید تخم مرغ بزنید، سپس به ظرف مخلوط خرده نان و ادویه ببرید و دو طرف آن را در مخلوط بغلطانید و همزمان خرده نانها را روی آن فشار دهید تا به مرغ بچسبند، مقداری روی آن بپاشید وخوب فشار دهید.
پس از اینکه همه قطعات مرغ را به این ترتیب آماده کردید آنها را روی توری آماده شده بگذارید و بین آنها به صورت یکسان فضایی خالی بگذارید.
آن را در فر از پیش گرم شده بپزید تا زمانی که کل آن طلایی قهوهای شود (وسط ضخیمترین بخش مرغ باید دمای ۱۶۵ درجه را روی دماسنج آشپزی نشان دهد) که این زمان حدود ۵۰ دقیقه طول میکشد. آنها را گرم سرو کنید.
بهترین چیز برای روکش مرغ چیست؟
من با چندین ماده مختلف امتحان کردم کورن فلکس و خرده نان. در این مورد خرده نان طعم بهتری داشت. بعدا من تصمیم گرفتم که از آرد در این دستور استفاده نکنم چون در این مورد نیازی به آن نیست و بدون آن طعم خوبی خواهد داشت. سفیده تخم مرغ هم همانند یک چسب عمل میکند و سایر مواد را نگه میدارد.
آیا میتوان از ران مرغ بدون استخوان یا سینه مرغ استفاده کرد؟
من شخصا قطعات با استخوان را ترجیح میدهم چون طعم خوبی به مرغ اضافه میکند به علاوه زمان بیشتری طول میکشد تا همراه با استخوان بپزد بنابراین روی آن کاملا برشته و ترد میشود و یک رنگ طلایی قهوهای به دست میآید. اما ران بدون استخوان و سینه مرغ هم خوب هستند. (طرز تهیه سینه مرغ طلایی و آبدار را در همین سایت ببینید).
مدت زمان پخت مرغ سوخاری در فر چقدر است؟
- ران مرغ با استخوان در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت حدود ۵۰ دقیقه طول میکشد.
- اگر از سینه مرغ بدون پوست استفاده کنید زمان پخت حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه است.
- ران بدون استخوان زمانی بین ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میگیرد.
این نوع مرغ سوخاری با چه چیزهایی سرو میشود؟
شما میتوانید آن را با انواع بغل بشقابیهای که دوست دارید سرو کنید از جمله سیب زمینی سرخ شده، سبزیجات برشته بخصوص آنهایی که با ادویه جات هم طعم دار شده باشند، سیب آب پز له شده و سالا ماکارونی. همچنین سبزیجات بخارپز هم برای افرادی که در حال رژیم گرفتن هستند، پیشنهاد خوبی است.
منبع: مجله قرمز