آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


باقالی پلو باماهیچه

برنج رو(برنج ایرانی استفاده کردم)با آب گرم ونمک از دو ساعت قبل خیس کردم .

چند تکه کره محلی رو داخل تابه گذاشتم ذوب شه وپیاز خلالی رو اضافه کردم اجازه دادم تفت بخوره وشیشه ای شه.زردچوبه _فلفل سیاه_فلفل قرمز_چند حبه سیر رنده شده اضافه وسپس ماهیچه ها(ماهیچه گوسفند) را گذاشتم ودرشو بستم و۱۰ دقیقه تایم دادم.بعد برگردوندم تا طرف دیگه شونم سرخ شه و۱۰دقیقه دیگر زمان بدید. برگ بو _چوب دارچین_زعفران دم کرده اضافه ویک کاسه آبگوشتی آب جوش ریختم،درب قابلمه رو بزارید وحدود ۲الی ۳ساعت زمان دهید تا بپزه.


اواخر پخت بهش نمک اضافه کنید.
معمولا اواسط پخت بعضیهابهش رب هم میزنن من اینکارو نکردم بنظرم اینطوری خوشمزه تره .
بعد پخت چوب دارچین وبرگ بو را دور بیندازید.
برای باقالی پلو هم آب رو جوش آورده وبرنج رو صاف کرده واضافه کنید نمک بریزید و۵دقیقه مونده به آبکش کردن برنج باقالی رو اضافه کنید
با قاشق کف روی برنج را بگیرید.برنج که سنگین شد ودونه هاش بالای آب اومد آبکش کنید.
کف قابلمه کمی روغن مایع بریزید وته دیگ دلخواه رو بزارید ولایه لایه برنج وشوید خشک را باهم مخلوط کنید.روی حرارت متوسط رو به بالا بزارید ویک استکان آب جوش از کناره ها بریزید ودرشو بزارید،تا بخار کنه.
بخار که کرد مقداری زعفران وروغن روی برنج بریزید و حرارت را کم کنید بزارید دم بکشه .
پ.ن بعضیها روی برنج مقداری پودر دارچین وپودر گل سرخ میریزن.اگه داخل ماهیچه چوب دارچین گذاشتید دیگه لازم نیست توی برنج هم بریزید.

آب ماهیچه رو نزارید خشک شه بهتره تهش مقداری آب بمونه چون تمام طعمش تو همونه.
من سیر ترشی رو داخل روغن سرخ میکنم حدود نیم ساعت با دربسته بزارید سرخ بشه کنار غداتون سرو کنید خیلی خوشمزه میشه
باقلا سبز من فریز بود وقبلش جوشونده بودم وفریز کرده بودم.

منبع: howcook1

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی