يكشنبه ۲ آذر ۹۹
دستور پخت آش انار
آش انار یک غذای خوشمزه و مناسب برای هوای سرد زمستان است که با تزیین دانه های سرخ انار زیبایی و لذت خوردن آن را چند برابر میکنید.
مواد مورد نیاز برای تهیه آش انار
نخود: 1 پیمانه
لوبیا چیتی: 1 پیمانه
آب انار: 2 لیتر
برنج: نصف پیمانه
سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،شوید، اسفناج):1 کیلوگرم
انار: 2 پیمانه
پیاز داغ: نصف پیمانه
سیر داغ (سرخ شده):یک چهارم پیمانه
گوشت چرخ کرده:250 گرم
پیاز: 1 عدد
کاری: 1 قاشق چای خوری
آب: 3 لیوان
روش پخت آش انار
قبل از پخت این آش باید از شب قبل نخود و لوبیا را از خیس کنید و هر چند ساعت آب آن را خالی کنید و بپذید.
در یک قابلمه نسبتا بزرگ پیاز داغ، سیر داغ ،نمک ،فلفل و آب و آب انار را بریزیدو بر روی حرارت به جوش بیاورید
بعد از به جوش آمدن این مواد میتوانید برنج، نخود و لوبیای پخته شده از قبل را اضافه کنید
و پس از نرم شدن و پخته شدن همه مواد با هم می توانید سبزی خوردشده را به بقیه مواد اضافه کنید
پس از جا افتادن آش میتوانید کوفته قلقلی های از قبل سرخ شده را در آش بریزید و نوش جانتان کنید
تهیه کوفته قلقلی برای آش انار
برای درست کردن کوفته قلقلی، گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و کاری را با هم مخلوط کنیدو کمی ورز دهید و مواد بدست امده را در آرد بغلتانید. اگر می خواهید برای تزیین آش از ای کوفته قلقلی ها استفاده کنید لازمست آن را سرخ کنید ولی اگر برای داخل آش استفاده می کنید لازم است کمی در روغن تفت داده شود ودر آش بریزید و پس از حدود ده دقیقه تا زمانی که کوفته ها کاملا پخته شود می توانید سرو کنید .
نکات تکمیلی در مورد آش انار
آش انار جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
آش انار را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .