جمعه ۲۷ آذر ۹۴
روش پخت پیتزا سیسیلی
با آشپزی20 همراه باشید
مواد لازم:
آرد 500 گرم
مایه خمیر 30 گرم
شیر ولرم 1/4 لیتر
تخم مرغ 1 عدد
نمک 1/2 قاشق چای خوری
گوجه فرنگی 1کیلو گرم
سیر 3حبه
پیاز 2 عدد
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
زیتون سیاه 20 عدد
آویشن 1 قاشق چای خوری
پنیر پیتزا 200 گرم
طرز تهیه پیتزا:
یک سینی را با روغن زیتون چرب میکنیم.آرد را در یک کاسه الک نموده دانه های مایه خمیر را با شکر و شیر ولرم و با تخم مرغ و نمک و آرد هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست آید.روی خمیر را می پوشانیم ، این خمیر را حدود 40 دقیقه در جای گرم میگذاریم بماند تا ور بیاید.گوجه فرنگی ها را چند دقیقه در آب ولرم میگذاریم سپس پوست آنها را میگیریم و آنها را ریز ساطوری میکنیم. نمک و دو قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع یا معمولی) به گوجه فرنگی ها اضافه میکنیم.فر را تا 200 درجه گرم میکنیم از خمیر 3 عدد قرص ضخیم به صورت قرص نان در می آوریم.وسط هر کدام از قرص ها را گود میکنیم.آنها را در سینی قرار داده و داخل گودی ها را با مخلوط گوجه فرنگی پر میکنیم.زیتون ها را دو نیمه میکنیم و هسته آنها را می گیریم و سپس همراه با تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی میریزیم.باقیمانده روغن زیتون را روی آنها میریزیم.پیتزا را در طبقه پایین فر حدود 25 تا 35 دقیقه قرار میدهیم.
نکته ها و گفته ها:
برای پخت پیتزا علاوه بر فر میتوان از مایکروفر و یا هر وسیله که مناسب طبخ میباشد هم استفاده کرد.
توجه:
- مواد لازم یاد شده در این دستور برای 4 قرص کامل پیتزا برای چهار نفر میباشد.