سه شنبه ۱۲ اسفند ۹۹
قورمه سبزی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که در بین ایرانیان بسیار رایج است و محبوبیت و معروفیت خاصی دارد.برای اینکه یک قورمه سبزی خوشمزه داشته باشید باید حتما نکات لازم برای پخت این غذای خوشمزه را رعایت کنید تا بهترین قورمه سبزی را آماده کنید.
فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن قورمه سبزی:
- سبزی استفاده شده در خورشت قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد و اگر ریز نباشد هر چقدر هم بجوشد غلیظ نمی شود و لعاب نمی اندازد.
- سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورشت آبکی نشود و آب نیندازد.
- سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورشت قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید این کار باعث لعابدار شدن خورشت می شود.
- سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب می کنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد تا خورشت شما را غلیظ کند.اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر می توانید استفاده کنید.
همچنین بخوانید:
- طرز تهیه نان شیرمال
- طرز تهیه “کتلت ساده” به همراه گوشت
- از صفر تا صد “فرنی با آرد برنج” ، طعمی فراتر از انتظار
- استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعابدار شدن خورشت می شود.
- حدود 3 الی 4 ساعت زمان نیاز است تا خورشت قورمه سبزی بپزد و به خوبی لعابدار شود.
- وقتی خورشت شما آبکی شد می توانید با چند قالب یخ کوچک به خورشت شوک وارد کنید تا خورشت لعابدار شود و روغن آن در سطح خورشت جمع شود.
- در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورشت افزوده تا مجبور نشود در وسط آشپزی آب به خورشت اضافه کنید چون از لعابدار شدن خورشت جلوگیری میکند و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آب جوش استفاده کنید.
- لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورشت آماده می شود به مواد اضافه کنید چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته می شود و خورشت غلیظ نمی شود.
- در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی وقتی اطمینان حاصل کردید که خورشت شما آماده شده و سبزی و گوشت آن پخته ولی آب زیادی دارد شما می توانید شعله را زیاد کنید و درب قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود و خورشت غلیظ و لعابدار شود.
منبع: ashpzbashi.loxblog