آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


طرز تهیه مرغ توسکانی

مرغ توسکانی که با سس خامه، پنیر و اسفناج تهیه می شود را برایتان آموزش داده ایم. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.

مرغ توسکانی

مواد لازم (2 تا 3 نفر)

4 عدد ران مرغ با پوست و استخوان
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری روغن
3 حبه سیر رنده شده
نصف یک عدد پیاز
1 عدد گوجه فرنگی خرد شده
2 پیمانه اسفناج
2 پیمانه خامه پرچرب
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف پیمانه پنیر پارمسان
2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

طرز تهیه

همه اطراف مرغ ها را نمک و فلفل بزنید.
درون یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم روغن را داغ کنید.
ران های مرغ را درون آن گذاشته و با حرارت بسیار کم آنها را سرخ کنید تا هر دو طرف شان کاملا برشته و طلائی شده و مغز پخت شوند.
سپس آنها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. سیر و پیاز را اضافه کرده و هم بزنید تا طلایی شوند. سپس گوجه فرنگی ها و پس از آن اسفناج ها را بیفزایید تا کاملا آب بیندازند.
پنیر پارمسان و جعفری را اضافه کرده و هم بزنید تا سس کاملا غلیظ شود.
مرغ ها را درون این سس قرار دهید و با قاشق از سس روی آنها بریزید.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی