آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


کیک مرغ + دستور تهیه

کیک مرغ یک غذای عالی و خوشمزه است، یک غذای مجلسی که برای میز شام بسیار شیک است و به خیلی هم آسان و راحا تهیه می شود.پس دست بکار شوید و حتما ار آموزش این کیک مرغ خوشمزه استفاده کنید.

مواد لازم :

  • سیـنه مرغ: دو عدد
  • ژامبون مرغ: 250 گرم
  • پیازچه: نیم کیلو
  • گردو : دویست و پنجاه گرم
  • نان تست: به میزان لازم
  • ماست: یک سوم سس مایونز مصرفی
  • سس مایونز: به میزان لازم
  • خامه: صدگرم

طرز تهیه:

گردو را ریز خرد کنید، ژامبون مرغ را هم ریز خرد کنید. سپس سیـ-ـنه مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی آب لیمو پخت ریشه ریشه کنید. پیازچه ها را شسته و ریز به صورت حلقه حلقه خرد کنید ( هم خود پیاز هم برگهای آن را)، حالا سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کنید، بهتر است که این سس در چند مرحله و به اندازه کم درست کنید چون میزان مصرفی سس بستگی به مواد شما دارد که چقدر سس جذب کند. حالا همه مواد خرد شده را باهم داخل آسیاب سبزی خورد کن آکا بریزید، سس را به نسبت یک به سه ماست و سس به مواد اضافه کنید تا مایه کیک به صورت ملات نرم در بیاید.

حالا لبه های قهوه ای نان تست را بریده، نان های تست را یک ردیف منظم کف ظرف بچینید، حالا از موادی که آماده کرده اید یک لایه دو سانتی روی نان ها بمالید، وقتی تمام سطح نان تست ها را با مایه پوشاندید حالا یک لایه دیگر نان روی آن به همان ترتیب قرار بدهید، و باز هم روی آن را با مواد بپوشانید، دوباره روی مواد را با نان بپوشانید.

بهتر است که کیک همین دو طبقه باشد، اگر ارتفاع کیک بیش از این بشود ممکن است لایه های کیک از هم جدا بشوند، روی لایه آخر و دیواره اطراف را با سس ما*-یونز بپوشانید، برای رنگی کردن لایه روی کیک می توانید از آب هویج، آب لبو، آب تره، سس گوجه فرنگی و… استفاده کنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه “کتلت ساده” به همراه گوشت

از صفر تا صد “فرنی با آرد برنج” ، طعمی فراتر از انتظار

طرز تهیه رولت مرغ بی نظیر

حالا دیواره های اطراف کیک را با کاهوی ریز خرد شده یا همان پیازچه های خرد شده تزئین کنید، روی کیک را هم با سلیقه خودتان با هویج رنده شده یا پودر گردو یا پیازچه و یا هر مواد

کیک گونه ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان شناسان این خوراک از زمان های باستان وجود داشته است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می کند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده است. آرد ، شکر ، تخم مرغ و کره چهار ماده ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می شوند.

منبع: qzcook.avablog

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی