آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


از صفر تا صد “فرنی با آرد برنج” ، طعمی فراتر از انتظار

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

یکی از راحت ترین و خوشمزه ترین دسرها که بچه ها هم خیلی عاشقشن فرنی است که هم سریع و آسان تهیه می شود و هم برای ماه رمضان بسیار پرطرفدار است. برای تهیه فرنی با آرد برنج معمولا از آرد برنج ، شیر و شکر استفاده میکنند که در هر خانه ای قابل دسترس است.

فرنی با آرد برنج

مواد لازم فرنی

مواد لازم برای درست کردن فرنی با آرد برنج

مواد مورد نیاز برای فرنی  
مواد لازم مقدار لازم
شیر 4 لیوان
آرد برنج  4 قاشق غذاخوری سرپر
شکر 4 قاشق غذاخوری
آب نصف استکان
گلاب نصف استکان
هل سائیده شده نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده برای تزئین
دارچین برای نزئین
خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه مرحله به مرحله درست کردن فرنی با آرد برنج

ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر ترجیحا (تفلون )بریزید.

 

سپس آرد برنج را به همراه آب ، شکر و هل اضافه کنید.

و کاملاً هم بزنید تا آرد و شکر در شیر سرد حل شوند. مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود.

آموزش درست کردن فرنی با آرد برنج :مرحله افزودن گلاب

پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود.بعد گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا قوام و غلظت لازم برای فرنی بدست آید فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.

نکته ای که لازم است ذکر شود این است که اگر هم اتفاقی فرنی تصادفا ته گرفت سعی کنید دیگر از ته قابلمه مواد را هم نزنید و از 2 میلی متر بالاتر قابلمه بقیه مواد را هم بزنید.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی

روش درست کردن” کالباس “در خانه

طرز تهیه “کتلت ساده” به همراه گوشت

روش تزئین فرنی

فرنی در کنار شله زرد از جمله غذاهایی هستند که در سفره افطار اکثر ایرانی دیده می شود اما اگر قصد بر این باشد که فرنی را برای یک مجلس و میهمانان سرو کنید لازم به این اصل است که آن را با شکلی زیبا که آن را خوشمزه تر کند تزئین نمایید.

برای تزئین فرنی میتوانید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید. با نوک قاشق یا قطره چکان روی فرنی هایی که در کاسه ها کمی سرد شده و خود را گرفته چند قطره از زعفران دم کرده در وسط یا اطراف فرنی بریزید و با خلال پسته و یا کمی دارچین تزئین کنید.

و یا اینکه اگر به دنبال تزئین ساده تری می باشید با استفاده از چند عدد گل سرخ آن را تزئین نمایید.

فرنی با آرد برنج

 

نکات مهم در تهیه فرنی عالی و خوشمزه

  • بجای شکر و پودر قند میتوانید از عسل و یا شیرین کننده های طبیعی دیگر استفاده کنید.
  • فرنی را بلافاصله بعد از آماده شدن در ظرف های مورد نظر بریزید و تزیین کنید.
  • آرد برنج در رنگ و عطر فرنی تاثیر فوق العاده ای دارد.
  • در طول درست شدن فرنی حرارت باید همواره کم باشد و فرنی مدام هم زده شود.
  • برای تزیین فرنی میتوانید از دارچین ، گل سرخ ، خلال پسته ، بادام ، کنجد و یا هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی