آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


سالاد سزار یک پیش‌غذای عالی برای مهمانی‌های رسمی

سالاد سزار 

سالاد سزار یکی از سالادهای بسیار محبوب و پرطرفدار در بین ایرانیان است که برای اولین بار توسط سرآشپزی بنام سزار کاردینی درست شد و اولین

بار بدلیل کم بودن مواد اولیه در رستوران بوجود آمد. یک سالاد ایتالیایی اصل است که از ترکیب مزه‌های سنتی ایتالیایی بوجود آمده است و قدمت آن به بیش از صد سال میرسد.

سالاد سزار ترکیب ساده‌ای دارد و بسیار ساده در عرض بیست دقیقه آماده می شود از آنجاییکه مواد اصلی آن تقریبا کالری کمی دارند. در ادامه این مطلب را به نقل از مشروح

بخوانید.

 

طرز تهیه سالاد سزار

از سالاد سزار میتوانید بعنوان یک سالاد عالی و خوش طعم و یا به عنوان یک پیش غذا در مهمانی‌های رسمی خود استفاده بفرمایید هم چنین همانطور که پیش از این ذکر کردیم

سالادی تقریبا رژیمی محسوب می‌شود، بنابراین یک شام سبک و خوب برای کسانی که به فکر کاهش وزن خود هستند محسوب میشود.

 

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار (روش ایتالیایی و اصلی)

سیر ۶ حبه

سس مایونز ۳ / ۴ فنجان

فیله مرغ پخته خرد شده ۱ فنجان

پنیر پارمزان رنده شده ۶ قاشق

خردل ۱ قاشق چایخوری

آب لیمو ۱ قاشق

روغن زیتون ۱ / ۴ فنجان

نان تست خرد شده ۴ فنجان

کاهو خرد شده ۱ عدد

نمک ۱ / ۳ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱ / ۴ قاشق چایخوری

پودر گردو به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد سزار (روش ایتالیایی و اصلی)

 ۱. ۳ حبه سیر را رنده کنید و در یک کاسه کوچک با سس مایونز، فیله مرغ، ۲ قاشق پنیر پارمزان، سس خردل و آبلیمو مخلوط کنید. نمک و فلفل را درون سس بریزید و خوب هم

بزنید. سس را در یخچال قرار دهید.

 ۲. روغن زیتون را در تابه بریزید و هنگامیکه کمی داغ شد ۳ حبه سیر باقی مانده را در آن رنده کنید. هنگامی که سیر‌ها کمی قهوه‌ای رنگ شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و

نانهای خرد شده را بلافاصله اضافه کنید و در آن هم بزنید.

 ۳. کاسه سالاد مورد نظرتان را حاضر کنید و کاهو‌های خرد شده را در آن بریزید. سسی که آماده کرده بودید را روی کاهو ریخته و نان‌های مخلوط شده را از روغن زیتون بیرون بیاورید

و روی سالاد بریزید. می‌توانید برای خوش طعم‌تر شدن سالاد از کمی پودر گردو روی آن استفاده کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار (روش دوم)

سینه مرغ ۱۵۰ گرم (۲۵۰ کیلوکالری)

نان تست سبوس دار ۹۰ گرم (۲۴۰ کیلوکالری)

کاهو پیچ ۶ لیوان (۱۵۰ کیلوکالری)

پنیر پارمیزان رنده شده ۹۰ گرم (۱۱۰ کیلوکالری)

فلفل سیاه به میزان دلخواه (۰ کیلوکالری)

روغن زیتون ۲ قاشق مرباخوری (۹۰ کیلوکالری)

 

طرز تهیه سالاد (روش دوم)

 ۱. نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش داده و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه‌های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه

شان گرفته شود. تکه‌های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید.

 ۲. در کاسه‌ای بزرگ، کاهو‌ها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کارکردن مخلوط کن، به آب

روغن زیتون اضافه کنید. آن قدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه

سس اولیه، برای این حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید.

۳. هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آن‌ها سس مخلوط شه با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ‌های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه‌های نان را روی آن قرار دهید

و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده سرو خواهدبود.

منبع: فردانیوز

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی