شنبه ۳ مهر ۹۵
چیپس سیب زمینی یکی از خوراکی های مورد علاقه در هر سنی است. این بار به
جای سس گوجه فرنگی و سس مایونز، سس پیاز کاراملی درست کنید. ترکیب چیپس سیب
زمینی با سس پیاز کاراملی یک پیش غذای عالی برای پذیرایی از میهمانان تان
است.
مواد لازم :
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز شیرین خلالی شده ۲ عدد یا تقریبا ۵ فنجان
- خامه ترش ۱ فنجان
- دوغ ۱/۲ فنجان
- نمک ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1-حدود ۲۰ دقیقه پیازهای خلالی شده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملا کاراملی رنگ شوند.
2-سپس ۱ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و روی حرار بسیار کم بگذارید تا آب به خرد پیازها برود.
3-زیر تابه را خاموش کرده و بگذارید برای ۱ ساعت خوب سرد شود.
4-حدود یک قاشق غذاخوری از پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید.
5-درون کاسه بزرگی دوغ، خامه ترش و نمک را با هم کاملا مخلوط کنید.
6-پیازهای کاراملی شده را درون این سس ریخته و کاملا هم بزنید.
7-برای تزیین یک قاشق پیاز کاراملی را روی سس بریزید.
8-این سس را همراه با چیپس میل کرده و از طعم متفاوت ان لذت ببرید.
1-حدود ۲۰ دقیقه پیازهای خلالی شده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملا کاراملی رنگ شوند.
2-سپس ۱ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و روی حرار بسیار کم بگذارید تا آب به خرد پیازها برود.
3-زیر تابه را خاموش کرده و بگذارید برای ۱ ساعت خوب سرد شود.
4-حدود یک قاشق غذاخوری از پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید.
5-درون کاسه بزرگی دوغ، خامه ترش و نمک را با هم کاملا مخلوط کنید.
6-پیازهای کاراملی شده را درون این سس ریخته و کاملا هم بزنید.
7-برای تزیین یک قاشق پیاز کاراملی را روی سس بریزید.
8-این سس را همراه با چیپس میل کرده و از طعم متفاوت ان لذت ببرید.