سه شنبه ۶ مهر ۹۵
مواد لازم برای سوپ پاستا و مرغ :
سینه مرغ بدون استخوان | 350 گرم |
روغن آفتابگردان | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط خرد شده | 1 عدد |
هویج نگینی خرد شده | 250 گرم |
گلچه های گل کلم | 250 گرم |
عصاره مرغ | 850 میلی لیتر |
سبزی های خشک معطر | 2 قاشق چایخوری |
پاستای شکل دار ریز | 125 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
پنیر پارمزان و نان ترد جهت سرو | مقداری |
طرز تهیه سوپ پاستا و مرغ :
با یک چاقوی تیز، مرغ را نگینی ریز خرد نموده و پوست آن را دور بریزید.
روغن را در یک قابلمه گرم نمایید و سریعا مرغ، پیاز، هویج و گل کلم را در آن تفت دهید تا کمی برشته شده و تغییر رنگ دهند.
عصاره مرغ و سبزی های خشک معطر را افزوده و هم بزنید بگذارید به جوش آیند.
پاستای
شکل دار را به قابلمه افزوده و دوباره صبر نمایید تا به جوش بیایند. درب
ظرف را ببندید و اجازه دهید سوپ به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشد. گاهی آن
ها را هم بزنید تا پاستاها به هم نچسبند.
چاشنی سوپ را با نمک و فلفل اندازه نمایید و در صورت تمایل، پارمزان روی آن بپاشید. سوپ را همراه با نان ترد تازه سرو نمایید.
توصیه سرآشپز :
شما می توانید از شکل های مختلف پاستا برای این سوپ استفاده نمایید. فرم های صدفی، لوله ای کوتاه یا حتی اسپاگتی در قطعات کوتاه را امتحان نمایید. به منظور تهیه یک سوپ جذاب برای کودکان، می توانید از پاستایی با اشکال حیوانات یا حروف الفبا استفاده نمایید.