پنجشنبه ۸ مهر ۹۵
تارت بادمجان یک پیشنهاد مناسب و عالی برای پیش غذا است که طعم دلپذیری هم دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
مواد لازم برای تارت بادمجان
خمیر آماده شده :4 عدد
بادمجان متوسط :2 عدد
ماهی سالمون پاک شده :600 تا 800 گرم
سیر :2 حبه
خامه :3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده :به مقدار لازم
کاپاریس :3 تا 4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی سفت :4 عدد
تخم مرغ :2 عدد
کره آب کرده :1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه تارت بادمجان
ابتدا ماهی سالمون را به صورت ورقه ای و به قطر 1/5 سانتی متر برش داده و کنار بگذارید.
بادمجان را با پوست نگینی کرده همراه با سیر در روغن زیتون تفت می دهیم تا خوب خشک و طلایی شود، زرده تخم مرغ و خامه را به بادمجان اضافه کرده و هم می زنیم. مخلوط بادمجان را روی خمیر ریخته و ماهی سالمون را روی مواد قرار می دهیم و مقداری نمک و فلفل برای مزه دار شدن روی ماهی می پاشیم.
برای اینکه ماهی سالمون خشک نشود روی آن گوجه فرنگی قرار می دهیم و در دمای 200 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه حرارت می دهیم تا پخته شود.
در این فاصله سس را آماده کنید.
برای
تهیه سس کاپاریس و جعفری را ساتوری می کنیم، کره را روی حرارت ذوب کرده،
کاپاریس را با مقداری آب و خامه به کره اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا
پخته شود.در آخر جعفری را به آن اضافه می کنیم وسس را در کنار تارت ها سرو
می کنیم.
نکات تکمیلی در مورد تارت بادمجان
تارت بادمجان جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
تارت بادمجان را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .