آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس ایتالیایی

سیب زمینی داغ به شکل عجیبی سریعا طعم زیتون, گوجه فرنگی و روغن زیتون را به خود می گیرد. طعم سالاد سیب زمینی با سس ایتالیایی در هر دو حالت, چه سرد و چه گرم فوق العاده است.


سیب زمینی با سس ایتالیایی


مواد لازم:

  •  سیب زمینی تازه : 750 گرم
  •  پیاز شالوت : 1 عدد
  •  گوجه فرنگی : 2 عدد
  • ریحان تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  •  نمک : به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس سالاد ایتالیایی:

  • گوجه فرنگی , پوست کنده و خرد شده : 1 عدد
  •  زیتون سیاه , بدون هسته و ریز خرد شده : 4 عدد
  • روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
  •  سرکه : 1 قاشق غذاخوری
  •  سیر له شده : 1 حبه
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را به مدت 15 دقیقه در یک قابلمه آب و کمی نمک بجوشانید تا نرم و ترد شوند .

2. آن ها را خوب آبکش نموده , درشت خرد نمایید و در یک کاسه بریزید .

3. پیاز شالوت را خرد نمایید . گوجه فرنگی ها را عمودی برش بزنید و هر دو را با هم به سیب زمینی ها بیافزایید .

4. جهت تهیه سس سالاد , همه مواد را در یک شیشه دربدار بریزید و خوب تکان دهید .

5. سس را روی مخلوط سیب زمینی بریزید و مواد را تکان دهید تا خوب ترکیب شوند .

6. سالاد را داخل ظرف پذیرایی بکشید و روی آن را با چند برگ ریحان تزیین نمایید .
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی