شنبه ۱۰ مهر ۹۵
سیب زمینی داغ به شکل عجیبی سریعا طعم زیتون, گوجه فرنگی و روغن زیتون را به خود می گیرد. طعم سالاد سیب زمینی با سس ایتالیایی در هر دو حالت, چه سرد و چه گرم فوق العاده است.
مواد لازم:
- سیب زمینی تازه : 750 گرم
- پیاز شالوت : 1 عدد
- گوجه فرنگی : 2 عدد
- ریحان تازه , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
مواد لازم جهت تهیه سس سالاد ایتالیایی:
- گوجه فرنگی , پوست کنده و خرد شده : 1 عدد
- زیتون سیاه , بدون هسته و ریز خرد شده : 4 عدد
- روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری
- سرکه : 1 قاشق غذاخوری
- سیر له شده : 1 حبه
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را به مدت 15 دقیقه در یک قابلمه آب و کمی نمک بجوشانید تا نرم و ترد شوند .
2. آن ها را خوب آبکش نموده , درشت خرد نمایید و در یک کاسه بریزید .
3. پیاز شالوت را خرد نمایید . گوجه فرنگی ها را عمودی برش بزنید و هر دو را با هم به سیب زمینی ها بیافزایید .
4. جهت تهیه سس سالاد , همه مواد را در یک شیشه دربدار بریزید و خوب تکان دهید .
5. سس را روی مخلوط سیب زمینی بریزید و مواد را تکان دهید تا خوب ترکیب شوند .
6. سالاد را داخل ظرف پذیرایی بکشید و روی آن را با چند برگ ریحان تزیین نمایید .