پنجشنبه ۲۷ آبان ۹۵
مواد لازم برای تهیه لگیمات (لیقمات) :
آرد گندم | 2 پیمانه |
آب | 2 پیمانه |
شیره خرما | 1 پیمانه |
نشاسته | 2 قاشق غذاخوری |
مایه خمیر (مخمر) | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
روغن مایع | 1 پیمانه |
طرز تهیه لگیمات (لیقمات) :
ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شود بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت 2-3 ساعت نگهداری می کنیم تا به اصطلاح خمیر برسد.
پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم می زنیم و همراه با نشاسته به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید، خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه) ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و می پزیم تا طلائی رنگ شود.
سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش می ریزیم. شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.