آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


طرز تهیه “ژله رولی” ؛ بهترین برای پذیرایی شیک

آموزش مرحله ای درست کردن ژله رولی


برای درست کردن این ژله ابتدا ژلاتین را در ظرف استیل ریخته آب جوش را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شود ، بهتر است برای حل شدن ژلاتین آن را روی حرارت غیر مستقیم

قرار داده خوب هم بزنید تا تکه های ژله باقی نماند.

میتوانید برای تنوع بیشتر از چند رنگ ژله استفاده نمایید.

 

در این مرحله بستنی را از فریزر بیرون بیاورید داخل ژله قرار دهید و صبر کنید تا حل شود ، مواد را خیلی هم نزنید ، یک قالب مستطیلی با ابعاد 20 در 30 را آماده کرده همه جای آن

را با سلفون بپوشانید.

حالا مواد ژله را داخل قالب بریزید و برای 45 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا ببندد بعد از گذشتن این زمان قالب را از یخچال بیرون آورده با یک چاقوی تیز برشهای موازی روی ژله ایجاد

کرده و هر برش را رول کنید.

بعد از اینکه همه ژله را رول کردید آن را در دیس پذیرایی بپچنید و با شکلات های رنگی تزیین نمایید و ژله ها را به مدت 2 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا خوب بسته شود.

نکات تکمیلی در مورد ژله رولی

ژله رولی جزو دسر - انواع ژله میباشد 

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه 

ژله رولی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . 

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع: آشپزی 

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی