آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


طرز تهیه فالوده شیرازی

فالوده شیرازی

فالوده یکی از دسرهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که اصالت آنرا متعلق به شهرهایی مثل شیراز و کرمان می دانند. فالوده به صورت تنها یا با بستنی سنتی سرو می شود و با انواع چاشنی ها مثل آب لیمو ترش ، شربت آلبالو و … سرو می شود.

فالوده با نودل

مواد لازم برای فالوده شیرازی

    • آب 2 لیوان
    • شکر 2 لیوان
    • گلاب 1/4 لیوان
    • رشته فالوده 100 گرم

طرز تهیه فالوده با نودل برنج چینی

برای درست کردن این فالوده خوشمزه اول از همه دو پیمانه آب و دو پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، زمانی که دانه های شکر به خوبی حل شد آن را از روی حرارت بردارید و گلاب را اضافه کنید. 

مخلوط را در یک کاسه استیل بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا به مدت 5 ساعت بماند.

بعد از آماده شدن مخلوط بالا ، قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا بجوشد، نودل ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از 15 دقیقه آن را آبکش کرده  با آب سرد بشویید و بگذارید تا آبش برود.

فالوده را با مخلوط شکر و آب در ظرفهای دسر بکشید با برش هایی از لیموی تازه تزیین کرده و سرو کنید.

بهتر است مخلوط شکر و آب را نیم ساعت قبل از سرو از فریزر خارج کنید تا کمی نرم شود.

نکات کلیدی تهیه فالوده شیرازی:

– رشته مخصوص به صورت بسته های آماده در فروشگاه ها به فروش میرسد.

– شیره حتما باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن رشته ها سفت و سرد شوند.

– برای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتما باید 15 دقیقه آنها بجوشند تا پخته و نرم شوند.

– در روش سنتی تهیه فالوده از نشاسته به جای رشته استفاده میشود اما به دلیل اینکه این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد رشته آماده جایگزین نشاسته شده است.

منبع: تازه عروس

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی