يكشنبه ۲۲ تیر ۹۹
طرز تهیه شیرینی پای آناناس:
شیرینی پای آناناس که یکی از قدیمی ترین و پر طرفدار ترین شیرینی های خشک دنیاست به راحتی در خانه تهیه میشود و به عنوان یک دسر خوشمزه در پذیرایی سرو میشود.
آشپزی 20 :این پای خوشمزه با موادی نظیر :تخم مرغ 3 عدد_آرد 150 گرم _پودر شکر و کره از هر کدام 125 گرم_وانیل نصف قاشق چای خوری_کمپوت آناناس یک عدد کوچک _ آب آناناس 1/3 لیوان_پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری و برای پخت آن باید ابتدا پودر شکر را با تخم مرغ و وانیل با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شوند . بعد کره و آب آناناس را مخلوط میکنید و هم میزنید بعد پودر نارگیل و بعد آرد که با بکینگ پودر ۳ بار الک شده کم کم به مواد اضافه کنید.
در آخر مواد را داخل کپسول بریزید و یک تکه آناناس روی آن قرار دهید. سپس در طبقه ی وسط فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.