آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


شیرینی پای آناناس

طرز تهیه شیرینی پای آناناس:

شیرینی پای آناناس که یکی از قدیمی ترین و پر طرفدار ترین شیرینی های خشک دنیاست به راحتی در خانه تهیه میشود و به عنوان یک دسر خوشمزه در پذیرایی سرو میشود.

آشپزی 20 :این پای خوشمزه با موادی  نظیر :تخم مرغ 3 عدد_آرد 150 گرم _پودر شکر و کره از هر کدام 125 گرم_وانیل نصف قاشق چای خوری_کمپوت آناناس یک عدد کوچک _ آب آناناس  1/3 لیوان_پودر نارگیل دو قاشق غذاخوری و برای پخت آن باید ابتدا پودر شکر را با تخم مرغ و وانیل با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شوند . بعد کره و آب آناناس را مخلوط میکنید و هم میزنید بعد پودر نارگیل و بعد آرد که با بکینگ پودر ۳ بار الک شده کم کم به مواد اضافه کنید.
در آخر مواد را داخل کپسول بریزید و یک تکه آناناس روی آن قرار دهید. سپس در طبقه ی وسط فر به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد  قرار دهید.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی