آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


کباب خورها، کباب رولی را امتحان کنید

شما کسی را سراغ دارید که از کباب بدش بیاید؟ حالا هر نوع کبابی که می خواهد باشد! از کباب کوبیده و برگ گرفته تا جوجه کباب، حتی همین کباب تابه ای های خانگی طرفداران زیادی دارند. در این مطلب هم طرز تهیه نوعی جدید از کباب با فلفل دلمه ای را به شما آموزش می دهیم.

کباب رولی شکم پر با فلفل دلمه‌ای


مواد لازم:
  •    500 گرم گوشت راسته گوسفندی یا فیله گوساله
  •    4 عدد فلفل دلمه‌ای رنگی
  •    1 ق م زعفران دم کرده غلیظ
  •    1 ق س آب‌لیمو
  •    به میزان لازم نمک و فلفل
  •    2 ق س روغن مایع

 
روش تهیه:
 
1. ابتدا گوشت را با یک چاقوی تیز به‌ صورت ورقه‌های نازک برش دهید. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم بعد ا زآنکه شستید، به‌صورت خلالی خرد کرده، کنار بگذارید.

2. یکی از ورقه‌های گوشت را روی سطح تمیزی قرار دهید. حالا خلال‌های فلفل دلمه‌ای رنگی را روی آن قرار دهید، سپس گوشت را لوله کنید. کباب آماده شده را به سیخ بکشید. هر تعداد که می‌شود کباب‌ها را به همین شکل آماده کنید.

3. در یک کاسه زعفران، آب‌ لیمو، مقداری نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس با برس، مخلوط را روی کباب‌ها بمالید.

4. در یک تابه مناسب مقدار کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا کباب‌ها را داخل تابه خوب سرخ کنید تا آماده شوند.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی