آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


طرز تهیه ژله معلق مجلسی

طرز تهیه ژله معلق مجلسی

ژله معلق مجلسی دسری شکیل و خوشمزه هست و طرز تهیه آن نیز بسیار آسان است.برای مشاهده مقالات بیشتر در دسته انواع ژله ، از سایت مجله آشپزی کوک مستر مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.امروز به آموزش این ژله می پردازیم .با ما همراه باشید.

مواد لازم:

ژله آلوورا یک بسته
ژله بلوبری یک بسته
ژله تمشک یک بسته
آب جوش
آب سرد
شیر

ژله معلق مجلسی

ژله معلق مجلسی

طرز تهیه:

اول ژله ها را طبق معمول  اول با یک لیوان آب جوش حل کرده به روش بن ماری بعد از دما که افتاد نصف لیوان شیر اضافه کنید. هر کدام را جدا توی ظرفی ریخته بگذارید در یخچال ببندد و بعد با قالب قلب برش بزنید.

بعد ژله آلوورا را درست کنید دیگر بجای شیر آب سرد بریزید و کمی از  آن را در گیلاس و یا جامی بریزید بگذارید یخچال نیم بند بشود قلب ها را قبلا برش دادید تویش بریزید و دوباره  آن را در یخچال بزارید . کمی که بسته شد بقیه آلوورا را رویش بریزید  و دوباره در یخچال بگذارید تا بسته شود. به این ترتیب دسر آماده سرو می شود.

امیدوارم ژله معلق مجلسی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

منبع: cookmaster.ir

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی