آشپزی 20

آموزش تهیه ی غذاهای مختلف و لذیذ با آشپزی 20


آشنایی با روش تهیه بالشتک های عسلی

با  آشپزی20 همراه باشید


مواد لازم:

آرد (225گرم)یا ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
آب گرم ۱ لیوان
روغن به مقدار لازم
عسل به مقدار لازم
  
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه

طرز تهیه:

۱ ابتدا آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کرده. روغن جامد را به آن اضافه کنید و با دست مالش دهید تا به صورت خرده نان درآید . آب را اضافه کنید تا جائی که خمیر لطیفی بدست آید.

۲ خمیر را در کیسه نایلون در درمای محیط به مدت یکساعت استراحت داده بعد نازک پهن کنید ( نیم سانت یا کمتر) . خمیر را به صورت مربع های ۵/۲ سانتی متری ببرید و در روغن داغ سرخ کنید . بالشتکها را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.

۳ بعد در ظرفی که می خواهید سرو کنید بچینید و روی آنها را عسل بریزید و می توانید هنگام سرو از خامه استفاده کنید . میتوانید بدون عسل به عنوان دورچین انواع غذاهای خورشتی ...و غذاهای نونی... قرار دهید.

 

منبع: 2niayema

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی